Történet

1990-ben kezdi tevékenységét Cselédes Zoltán villamos szigetelő- és locsolótömlő gyártásával. A gyártás az akkori viszonyoknak megfelelően a volt állami vállalatok szakembereiből összeállt csapattal Tatán egy bérelt helységben kezdődött. A termelés gyors fejlődésnek indul, amely során Mipolán már saját csarnokában több száz terméket állított elő. Már a kezdetek kezdetén is igényes műszaki tartalommal bíró alkatrészek és rendszerek gyártása tette ismertté Magyarországon a vállalatot.


Filozófia

A vállalat megalapítása óta Mipolán egyéni megoldások fejlesztésével törekszik új felhasználási területek felderítésére. Célunk, hogy a minőség folyamatos fejlesztése mellett versenyképes áron, és kreatív megoldásainkkal biztosítsunk többletértéket és hasznot partnereink számára.


Kompetenciák

A Mipolán hosszútávú versenyelőnyöket szerez magának a kiemelkedő innovációk és a kiemelt megbízhatóság révén. A három szakterületünk, az autóipar, az elektronika, és villamos ipar szaktudását egyesítve kidolgozott rendszerajánlatokkal és szolgáltatásokkal erősítsük magyarországi vezető pozíciónkat. A Mipolán független és megbízható partner.


Jövőkép

Mint Európaszerte tevékeny vállalatcsoport, komolyan vesszük kötelezettségeinket és tevékenységünket ennek megfelelően alakítjuk. Mipolán családi vállalatként indult immár a Shrinktech csoport részeként tudatosan épít az üzletágakon, és országokon alapuló diverzifikációra. Ettől nyerjük stabilitásunkat, és ez erősíti a vállalat gazdasági teljesítőképességét.

Tekintse meg vagy töltse le legfrissebb termékkatalógusunkat!

lépjen velünk kapcsolatba


Kérdése van? Írjon nekünk! Ha e-mailen keresztül kíván kapcsolatba lépni velünk, kérjük, használja az alábbi űrlapot.Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kérdését mihamarabb megválaszoljuk.