Minőség fejlesztése

Vállalatcsoportunk elkötelezett a minőség folyamatos fejlesztsése mellett. Ezt nyomatékosítandó TÜV Reinland által ellenőrzött minőségbiztosítási renszereket tartunk fenn, mind vállalati folymatok, gyártási folyamatok biztosítására az ISO 9001:2015, mind pedig a környezeti terhet csökkentésére ISO 14000:2015 rendszereket. Fontos számunkra, hogy parnereink elégedettsége folyamatosan nővekedjen mind termékeink minőségével kapcsoaltban, mind szolgáltatásaink minőségével. Ennek elérése érdekében folyamatosan ellenőrizzük rendszereink hatékonyságát, és gondolkodunk kollégáink szakmai továbbfejlődéséről.


Erőforrások kímélete

Termelő vállalatként tisztában vagyunk az általunk a klímára és környezetre gyakorolt hatásokkal. Minden Shrinktech – Mipolán telephely megteszi a megfelelő lépéseket az erőforrások takarékos felhasználására és az energiahatékonyságra, amelyet folyamatosan ellenőrzünk és értékelünk. Optimalizált gyártási technológiák és folyamatok révén a természeti erőforrásokat, nyersanyagokat felelőséggel kívánjuk használni, hogy a kibocsátásokat és a negatív emberi és környezeti hatásokat a lehető legalacsonyabb szinten tarthassuk.


Minőségi alapanyagok

Cégünk csak kiváló minőségű alapanyagokból dolgozik, minden esetben ellenőrizhető forrásokra támaszkodunk., beszállítói láncunkkal hosszú évek ókat együtt dolgozunk.
Ezzel is garantáljuk az egyenletes Mipolán minőséget.


Jövőkép

A Mipolán és a Shrinktech, mint vállalatcsoport immár közösen dolgozik a termék és termelés minőségének javításán. Közeli célaink közt szerepel a VDE 6.3 rendszer bevezetése partnereink elégedettségére.Tekintse meg vagy töltse le legfrissebb termékkatalógusunkat!

lépjen velünk kapcsolatba


Kérdése van? Írjon nekünk! Ha e-mailen keresztül kíván kapcsolatba lépni velünk, kérjük, használja az alábbi űrlapot.Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kérdését mihamarabb megválaszoljuk.